Valkoinen vauvan valokuva albumi.

Kuvia sinusta- ensimmäinen albumisi

Tutustu valokuva-albumiin

Valokuva albumi vauvalle

Kuvia sinusta – Ensimmäinen albumisi, on suunniteltu vauvan ensimmäiseksi valokuva-albumiksi. Tallenna tähän upeaan valokuvakirjaan rakkaimmat valokuvamuistot sekä ihanimmat hetket omasta pienokaisestasi.

Tämä kaunis valokuva-albumi on tehty sopimaan tyylinsä ja kokonsa puolesta yhteen aikaisempien kirjojen kanssa. Kirjan kansi on valkoinen ja siinä on tyylikkäällä kultafolioinnilla albumin nimi.

Se on kovakantinen ja kierresidottu. Kierresidonta mahdollistaa sivujen mielyttävän täytön ja selailun. Kierresidonta antaa myös joustoa sivujen täyttyessä kuvista, niin että albumi pysyy aina siistin näköisenä.

Albumi sisältää 30 happovapaata valkoista sisäpaperia eli 60 tyhjää sivua. Sivut ovat tukevaa ja laadukasta 300g vahvuista paperia, joten niitä on mukava selailla ja niihin on hyvä kirjoittaa. Kuvien kiinnitykseen tarvitset valokuvatarraa taikka -liimaa.

Tämä albumi on ihastuttava ja ajaton lahjaidea tuoreelle perheelle, jonka arvo kasvaa vuosi vuodelta.

" Vihdoin löytyi kaunis vauvan ensi-albumi”

-Sara

"Annoin tämän kauniin albumin lahjaksi kummitytölleni. Oli kovasti tykätty! Pakko myös mainita, että oli kauniissa paketissa, kiitos!"

- Anne

"Voi miten ihanat! Tällaisia olen kaivannut, tyylikäitä valokuva-albumeja joihin mahtuu myös kirjoittamaan. "

-Essi

Valokuva-albumi vauvalle.

Kuvia sinusta -valokuva-albumin Käyttövinkkejä

Tilaa vauvan ensimmäinen albumi verkkokaupasta

Tänä päivänä kuvat jäävät aivan liian helposti tietokoneen uumeniin ja puhelin muistikortille. 

Kuvat pääsevät oikeuksiinsa vasta aidosti esillä ollessaan. Täytä tämä kaunis albumi haluamallasi tavalla ja pidä albumia esillä. Lupaan sinulle, että se tulee ilahduttamaan sinua kerta toisensa jälkeen. 

Täytettävä vauvakirja muistoille.
Shopping Cart