Toimitusehdot

YLEISTÄ

Suloinentarinasinusta.fi verkkokaupan tuotteita myy Linnolahti Photography (y-tunnus: 2778400-1) Suloinentarinasinusta.fi myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Toimitusehtomme ovat voimassa 01.10.2023 alkaen ja soveltuvat tilaamiseen verkkokaupassamme. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.

TILAAMINEN JA SOPIMUS

Voit tilata tuotteita täyttämällä ja lähettämällä tilauskaavakkeen. Tilatessasi verkkokaupastamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassaoleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Jos emme jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustasi, ilmoitamme siitä sähköpostiisi mahdollisimman pian.

TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Verkkokaupan tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, joten tarkastathan ko. hinnat ostoskorista ennen kuin hyväksyt tilauksen. Tuotteiden hinnat sisältävät Suomen lain mukaisen arvonlisäveron.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT 

Paytrail -maksunvälityspalvelu välittää Suloinentarinasinusta.fi verkkokaupan maksusi Linnolahti Photographylle. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa ja käytössäsi ovat kaikki yleisimmät maksutavat, pankkipainikkeet ja luottokortit. Paytrail -palvelun maksuehdot löydät täältä.

TOIMITUSKULUT JA -TAPA

Toimituskulut ovat 4,50€ ja yli 100 € tilauksiin ilmaiset. Kotipaketti  on 12€.

Tilausten toimittamiseen käytämme pääsääntöisesti Postia. Toimituksen saapumisesta lähimpään postiisi ilmoitetaan aina saapumisilmoituksella, jonka jälkeen paketti on heti noudettavissa.

TOIMITUSAIKA 

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo 1-2 päivän sisällä. Pidätämme oikeuden jälkitoimituksiin.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, asiakas vastaa palautuskuluista. Tilauksen vaihdosta tai palauttamisesta tulee ilmoittaa meille viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen elina@linnolahtiphotography.fi Huomioithan, että emme hyväksy palautuksia, joista ei ole ilmoitettu ennakkoon. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ilman erillistä peruuttamista/palauttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä.

Noutamatta jätetyistä tilauksista peritään käsittely- ja toimituskulut 25 €/ tilaus.

Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

Palauttaessasi tilauksesi tai osan tilauksestasi, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi. Palautettavan tuotteen on oltava täysin käyttämätön ja myyntikelpoinen sekä pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, käytämme oikeuttamme periä arvonalennusta aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Palautamme tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti tilillesi.

Palautusosoitteemme:
Linnolahti Photography

Sysimiehentie 8
00660 Helsinki
(puh. 045 11 45 562) 

ONGELMA- JA REKLAMAATIOTILANTEET

Kaikkien tuotteidemme kunto tarkistetaan ennen niiden toimittamista asiakkaalle. Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Mikäli havaitset tuotteessa vian, tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, ilmoitathan siitä viipymättä sähköpostitse osoitteeseen elina@linnolahtiphotography.fi  Pyydämme myös toimittamaan viallisesta tuotteesta selkeän valokuvan sähköpostin liitteenä.

Mikäli havaitset postipakettia vastaanottaessasi sen olevan vaurioitunut kuljetuksessa, tee asiasta heti paketin noutovaiheessa vahinkoilmoitus Postiin.

ASIAKASPALVELU 

Autamme sinua mielellämme tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä.
Otathan yhteyttä, joko sähköpostitse elina@linnolahtiphotography.fi tai puhelimitse 045 11 45 562

Shopping Cart