Sinun tarinasi taaperosta koululaiseksi

Sinun tarinasi - taaperosta koululaiseksi

Tutustu kirjaan

Valkoinen kirja lapsuusmuistoille.

Sinun tarinasi – taaperosta koululaiseksi on jatko-osa suositulle Suloinen tarina sinusta kirjalleni.

Sinun tarinasi on tyylikäs ja kauniisti toteutettu kirja lapsesi lapsuusmuistoja varten. Tähän kauniiseen, vaaleansävyiseen ja valokuvilla kuvitettuun kirjaan on ihanaa kirjata ylös rakkaimpia muistoja vuosien varsilta. Kirja sopii värityksensä puolesta sekä pienille tytöille, että pojille.

Pääset täydentämään tätä kirjaa lapsesi ollessa kaksivuotias aina seitsemään ikävuoteen saakka. Kirja etenee selkeästi vuosi vuodelta sisältäen valmiita kysymyksiä, jotta sinun on helppo ryhtyä täydentämään sitä. Kirjaan on jätetty reilusti tilaa myös valokuville. Sinun tarinasi taaperosta koululaiseksi kirjaan saat kirjoittaa mm. lapsesi lempiasioista, uusista taidoista, ruokailuhetkistä, arjesta, reissuista ja lomista, päivähoidosta, syntymäpäivistä jne.

 

Täyttämällä tätä kirjaa luot lapsesi oman tarinan siitä, kuinka sinun pienestä kaksivuotiaastasi kasvaa reppu selässä kulkeva koululainen.

Tämä kirja on osa white baby books kirjasarjaani ja se onkin kooltaan ja ulkonäöltään tehty sopimaan aikaisempien kirjojeni kanssa. Kirjan kansi on valkoinen ja siinä on kultafolioinnilla kirjan nimi. Tätä tyylikästä ja ajattoman kaunista kirjaa on ilo pitää esillä.

Kirjan etukannesta löydät pienen taskun, johon voit sujauttaa kortteja, valokuvia yms. Lisäksi kirjan voi sulkea lenkillä kiinni, ettei välissä olevat tärkeät muistot pääse tippumaan.

Kirja saapuu sinulle kauniissa valkoisessa rasiassa, jossa on kultaisella folioinnilla kirjan nimi. Tässä lahjalaatikossa voit säilyttää muistoja lapsestasi kuten vaatteita, pehmoleluja, pieniä piirustuksia, kortteja tai vaikkapa valokuvia.

Täytettävä vaaleansävyinen muistokirja lapsuusmuistoille.

"Tämä on ihana jatko-osa kauniille vauvakirjalle”

-Annika

"Aivan ihana kirja! Nyt pääsen kirjoittamaan 2v. tytön muistoja ylös "

- Minna

"Iso plussa upeasta paketista! Kaunis kirja!"

-Piia

Sinun-tarinasi-taaperosta-koululaiseksi muistokirja lapsuusvuosille.

Sinun tarinasi kirjan 
jälleenmyyjät

Tilaa omasi

Muistatko vielä lapsesi ensimmäisen päivän päiväkodissa? Entä uudet taidot ja lempipuuhat?

Vaikka kuinka luulemme, että emme koskaan unohda näitä ihania hetkiä, aika kuultaa muistot. Kirjoita siis ylös kaikki mitä haluat muistaa vuosienkin päästä. Hetkiä teidän arjesta, päivistä ja kaikista ihanista ja tärkeistä asioita.

Vaaleasävyinen täytettävä kirja lapsuusmuistoille.
Shopping Cart