Tarinamme

Kaiken takana on ollut toive täydellisestä vauvakirjasta

Suloinen tarina sinusta vauvakirja sai alkunsa aivan sattumalta. Tämän kauniin kirjan takana olen minä, Elina kolmen pienen lapsen onnellinen äiti, joka nauttii tavallisesta arjesta ja rutiineista perheen kanssa. Yksin en suinkaan olisi tässä vaan apuna ja tukena ovat vahvasti olleet perheeni, erityisesti mieheni ja siskoni.

Tämä täytettävä vauva kirja syntyi ikäänkuin vahingossa. Esikoista odottaessani aloin tekemään vapaa ajallani hahmotelmaa tietokoneelle siitä millaisen vauvakirjan haluaisin omalle vauvalleni, sillä kaupasta ei tuntunut löytyvän sitä oikeaa.

Suloinen tarina sinusta vauvakirja lahjalaatikossa.
Tarinamme

Esikoiseni syntymän myötä aloin kirjoittamaan ylös hetkiä meidän vauva arjesta ja samalla aloin tekemään omasta mielestäni parasta vauvakirjaa word-tiedostoon. Mitä pidemmälle pääsin sitä enemmän kommentteja aloin saamaan ympäriltäni, että tuohan olisi ihana ja varmasti monen muunkin mieleen. Oli aikoja, kun tein kirjaa todella intohimolla ja aikoja kun mietin, ettei siitä olisi mihinkään. Se unohtuikin pitkäksi aikaa koneen uumeniin.

Toinenkin lapseni ehti jo syntyä, eikä tämä kirja ollut vieläkään valmis. Tuntui todella kauhistuttavalta ajatukselta tuoda omaa työtä esiin muiden silmien ja arvostelun alle. Lopulta päätin, etten hankkisi vauvakirjaa toiselle lapselleni vaan halusin täyttää tekemääni muistokirjaa hänelle. Tämä ajatus antoi motivaatiota sekä intoa tehdä tätä kirjaa loppuun saakka.

Vuonna 2016 marraskuussa saapui ensimmäinen erä Suloinen tarina sinusta vauvakirjaa ja siitä asti olen saanut lähettää paketteja niin asiakkaille kuin jälleenmyyjillekkin. Tuntuu ihanalta pysähtyä miettimään sitä, kuinka moni äiti on valinnut juuri Suloinen tarina sinusta vauvakirjan syntyvälle lapselleen ja miten ihania tarinoita ja rakkaita muistoja on näiden kansien väliin talletettu.

Tuntuu ihanalta pysähtyä miettimään sitä, kuinka moni äiti on valinnut juuri Suloinen tarina sinusta vauvakirjan syntyvälle lapselleen ja miten ihania tarinoita ja rakkaita muistoja on näiden kansien väliin talletettu.
Elina Linnolahti
Kirjasarjan kehittäjä

Tutustu white baby books kirjasarjaan

Shopping Cart