Viisi vuotta kanssasi- lausepäiväkirja

30.00

Lausepäiväkirja viidelle vuodelle | Viisi vuotta kanssasi

Osasto: Avainsana tuotteelle

Tämä kirja on tehty muistojen vaalijoille. Sinulle, jonka mielestä aika kuluu aivan liian nopeasti ja vuodet vierivät. Sinulle, joka toivot, että ajan voisi edes hetkeksi pysäyttää ja muistot näistä ajoista muistaa aina.

Viisi vuotta kanssasi on kirja äidille, isälle tai perheelle. Se on päiväkirja viidelle vuodelle, johon voit tallentaa mm. päivän ihania hetkiä, toiveita, hauskoja sattumia ja onnen aiheita. Muistoja juuri sinun arjestasi ja elämästäsi.

Aloita kirjan käyttö valitsemalla oikea päivämäärä ja täydentämällä vuosiluku. Kirjoita kirjan ylimmälle riville päivän mietteet ja jatka kirjoittamista seuraavana päivänä seuraavalle sivulle. Kun olet kirjoittanut talteen koko vuoden tärkeät hetket, on aika aloittaa kirja alusta. Kirjoita nyt toiselle riville päivä kerrallaan. Toista näin viiden vuoden ajan.

Tulet huomaamaan, että jo muutaman kuukauden kuluttua olet hyvin kiitollinen itsellesi siitä, että olet käyttänyt pienen hetken aikaasi tämän kirjan kirjoittamiseen. Uskon, että juuri tästä kirjasta tulee yksi suurimmista aarteista sinulle.Viisi vuotta kanssasi on suunniteltu sopimaan yhteen Suloinen tarina sinusta- vauvakirjan sekä Suloisia hetkiä- vieraskirjan kanssa.

Tekniset tiedot: Kovakantinen, Lankasidottu
Kansi: Valkoinen, kultafoliointi
Mitat: 17 cm x 24cm
Sivumäärä: 392
Julkaisuvuosi: 2018
Kustantaja: Linnolahti Photography
Ulkoasu,kuvitus, sisältö: Linnolahti Photography
Kieli: Suomi

Shopping Cart
Lausepäiväkirja viidelle vuodelle.Viisi vuotta kanssasi- lausepäiväkirja
30.00