Suloinen tarina sinusta, Suloisia hetkiä ja Viisi vuotta kanssasi

89.90

Ihana kirjapaketti, joka sisältää Suloinen tarina sinusta vauvakirjan, Suloisia hetkiä vieraskirjan sekä Viisi vuotta kanssasi lausepäiväkirjan.

Osasto:

Haluatko kaikki 3 kirjaa itsellesi? Tämä paketti on sinulle!

Suloinen tarina sinusta 

on tyylikäs, valokuvilla kuvitettu vauvakirja, joka sopii sekä pienelle tytölle, että pojalle.

Tähän vaaleansävyiseen kirjaan saat kirjoittaa ylös jokaisen rakkaan muiston, ensihetken, kehitysaskeleen sekä paljon muuta omasta pienokaisestasi.

Kirja sisältää valmiita kysymyksiä, jotta sinun on helppo ryhtyä täyttämään sitä. Ja niin tärkeimmät muistot tulee myös kirjattua ylös.

Kirjaa pääsee täyttämään odotusajasta kahteen ikävuoteen asti, mutta tämänkin jälkeen kirjaan on jätetty reilusti tilaa muiden vuosien muistoille sekä valokuville. Löydät kirjasta mm. osiot: odotus, vauvan syntymä, kehitysaskeleet, ihania hetkiä, juhlan aika, 0-2 vuoteen asti kuukausikohtaiset sivut muistoille sekä valokuville.

Etukannessa on pieni tasku, johon voit sujauttaa kortteja, valokuvia yms. Lisäksi kirjan voi sulkea lenkillä kiinni, ettei välissä olevat tärkeät muistot pääse tippumaan. Kirja saapuu kauniissa rasiassa, jossa voit säilyttää muistoja vauvasta tai vaikkapa valokuvia. Suloinen tarina sinusta vauvakirja on upea lahja odottavalle perheelle tai juuri syntyneelle pienokaiselle!

  • Tekniset tiedot: Kovakantinen, Lankasidottu
  • Kansi: Valkoinen, kultafoliointi
  • Sivumäärä: 196
  • Julkaisuvuosi: 2021, 9 painos
  • Kustantaja: Linnolahti Photography
  • Ulkoasu: Linnolahti Photography

 

Suloisia hetkiä

on kaunis ja ajaton vieraskirja, joka sopii tärkeisiin päiviin ja juhlatilaisuuksiin. Kirjaa voi käyttää mm. myös muistikirjana, raskausajanpäiväkirjana tai siitä voi tehdä oman persoonallisen muistokirjan lapselle.
Kirja sisältää 56 tyhjää sivua ja se on suunniteltu sopimaan yhteen Suloinen tarina sinusta- vauvakirjan kanssa sekä Viisi vuotta kanssasi- päiväkirjan kanssa.

Kirjan kansi on valkoinen ja siinä on kultainen ”Suloisia hetkiä” – foliointi.

Nappaa kirja mukaan jo sairaalakassiin ja anna ensimmäisten vieraiden jättää siihen tervehdykset vastasyntyneelle vauvalle. Pidä kirjaa esillä lapsen tärkeissä hetkissä ja juhlissa kuten kastejuhlassa/ nimiäisissä ja syntymäpäivänä.

  • Tekniset tiedot: Kovakantinen, Lankasidottu
  • Kansi: Valkoinen, kultafoliointi
  • Sivumäärä: 56
  • Julkaisuvuosi: 2018
  • Kustantaja: Linnolahti Photography
  • Ulkoasu: Linnolahti Photography

 

Viisi vuotta kanssasi

on kirja äidille, isälle tai perheelle. Se on päiväkirja viidelle vuodelle, johon voit tallentaa mm. päivän ihania hetkiä, toiveita, hauskoja sattumia ja onnen aiheita. Muistoja juuri sinun arjestasi ja elämästäsi.

Aloita kirjan käyttö valitsemalla oikea päivämäärä ja täydentämällä vuosiluku. Kirjoita kirjan ylimmälle riville päivän mietteet ja jatka kirjoittamista seuraavana päivänä seuraavalle sivulle. Kun olet kirjoittanut talteen koko vuoden tärkeät hetket, on aika aloittaa kirja alusta. Kirjoita nyt toiselle riville päivä kerrallaan. Toista näin viiden vuoden ajan.

Tulet huomaamaan, että jo muutaman kuukauden kuluttua olet hyvin kiitollinen itsellesi siitä, että olet käyttänyt pienen hetken aikaasi tämän kirjan kirjoittamiseen. Uskon, että juuri tästä kirjasta tulee yksi suurimmista aarteista sinulle.Viisi vuotta kanssasi on suunniteltu sopimaan yhteen Suloinen tarina sinusta- vauvakirjan sekä Suloisia hetkiä- vieraskirjan kanssa.

Tekniset tiedot: Kovakantinen, Lankasidottu
Kansi: Valkoinen, kultafoliointi
Mitat: 17 cm x 24cm
Sivumäärä: 392
Julkaisuvuosi: 2018
Kustantaja: Linnolahti Photography
Ulkoasu,kuvitus, sisältö: Linnolahti Photography
Kieli: Suomi

Shopping Cart
valkoinen vieraskirja kultafolioinnilla Suloisia hetkiä.Suloinen tarina sinusta, Suloisia hetkiä ja Viisi vuotta kanssasi
89.90