Sinun tarinasi – kirja esittely

Sinun tarinasi - kirja esittely

Jos Suloinen tarina sinusta vauvakirja on sinulle mieluinen lupaan, että tulet pitämään myös tästä ihanasta jatko-osasta! Sinun tarinasi taaperosta koululaiseksi on  white baby books kirjasarjan neljäs kirjani. 

Pääset täydentämään tätä kirjaa kun lapsesi on kaksivuotias, aina seitsemään ikävuoteen asti.

Tämä kirja on vaaleansävyinen ja se on tehty sopimaan sekä pienille tytöille, että pojille. Kaunis valkoinen, kovakantinen kirja on laadukkaasti valmistettu ja suunniteltu niin, että tätä kirjaa on ilo pitää esillä. Kun kirja on jatkuvasti silmien edessä, tulee siihen myös helpommin kirjoitettua hetkiä teidän perheen arjesta.

Kirjan alkuun on varattu muutamia sivuja perheen ja läheisten esittelyä varten. Ajatuksena on, että lapselle tärkeät ihmiset kuten mummot, vaarit, kummit, tädit, enot, sedät tai ystävät saisivat kertoa lyhyesti itsestään ja saisivat jättää pienen viestin lapsen omaan kirjaan.

Kirja etenee selkeästi vuosi vuodelta eteenpäin ja pääset kirjoittamaan ylös suloisimpia ja rakkaimpia muistoja omasta lapsestasi. Kirjasta löydät valmiita kysymyksiä, jonka avulla sinun on helppo ryhtyä täyttämään tätä kirjaa. Kirjan tyhjät sivut ovat tarkoitettu valokuville, lapsen piirustuksille tai vaikkapa muiden vuosien muistoille.

Valkoinen kirja lapsuusmuistoille.
Täytettävä vaaleansävyinen muistokirja lapsuusmuistoille.

Tähän kirjaan pääset kirjoittamaan mm. lapsesi uusita taidoista, lempiasioista, arjesta, juhlahetkistä, syntymäpäivistä, ruokailuista, reissuista ja lomista. Lisäksi kirjasta löytyy myös kysymyksiä päiväkodista, esikoulusta sekä ensimmäisestä kouluvuodesta.

Kirja saapuu sinulle kauniissa lahjarasiassa, jossa voit jatkossa säilyttää muistoja lapsestasi, kuten lempipehmoleluja, vaatteita tai vaikkapa piirustuksia. Kirjan mukana tuleva olet ihanin kaikista- kiitoskortti on suunniteltu niin, että halutessasi voit käyttää sitä osana lastenhuoneen sisustusta.

Valkoinen kirja lapsuusmuistoille.

Täyttämällä tätä kirjaa luot ainutlaatuisen tarinan sinun lapsestasi, siitä kuinka pienestä taaperostasi kasvaa reppu selässä kulkeva koululainen. Tätä tarinaa on ihana lukea yhdessä lapsen kanssa yhä uudelleen ja uudellen. Ja uskonkin, että tästä kirjasta tulee yksi tärkeimmistä aarteistasi.

Pääset tilaamaan tämän kirjan itsellesi verkkokaupasta

Elina

Shopping Cart