Suloinen tarina sinusta – Kaunein täytettävä vauvakirja sinun vauvallesi

Suloinen tarina sinusta - Kaunein täytettävä vauvakirja sinun vauvallesi

Tämän ihanan täytettävän vauvakirja takana olen minä, Elina kolmen pienen lapsen onnellinen äiti, joka nauttii tavallisesta arjesta ja rutiineista perheen kanssa. Yksin en suinkaan olisi tässä vaan apuna ja tukena ovat vahvasti olleet perheeni, erityisesti mieheni ja siskoni.

Tämä täytettävä vauva kirja syntyi ikäänkuin vahingossa. Esikoista odottaessani aloin tekemään vapaa ajallani hahmotelmaa tietokoneelle siitä millaisen vauvakirjan haluaisin omalle vauvalleni, sillä kaupasta ei tuntunut löytyvän sitä oikeaa.

Esikoiseni syntymän myötä aloin kirjoittamaan ylös hetkiä meidän vauva arjesta ja samalla aloin tekemään omasta mielestäni parasta vauvakirjaa word-tiedostoon. Mitä pidemmälle pääsin sitä enemmän kommentteja aloin saamaan ympäriltäni, että tuohan olisi ihana ja varmasti monen muunkin mieleen. Oli aikoja, kun tein kirjaa todella intohimolla ja aikoja kun mietin, ettei siitä olisi mihinkään. Se unohtuikin pitkäksi aikaa koneen uumeniin.

Toinenkin lapseni ehti jo syntyä, eikä tämä kirja ollut vieläkään valmis. Tuntui todella kauhistuttavalta ajatukselta tuoda omaa työtä esiin muiden silmien ja arvostelun alle. Lopulta päätin, etten hankkisi vauvakirjaa toiselle lapselleni vaan halusin täyttää tekemääni muistokirjaa hänelle. Tämä ajatus antoi motivaatiota sekä intoa tehdä tätä kirjaa loppuun saakka.

Vuonna 2016 marraskuussa saapui ensimmäinen erä Suloinen tarina sinusta vauvakirjaa ja siitä asti olen saanut lähettää paketteja niin asiakkaille kuin jälleenmyyjillekkin. Tuntuu ihanalta pysähtyä miettimään sitä, kuinka moni äiti on valinnut juuri Suloinen tarina sinusta vauvakirjan syntyvälle lapselleen ja miten ihania tarinoita ja rakkaita muistoja on näiden kansien väliin talletettu.

Täytettävä vauvakirja muistoille.
Kaunis ja vaaleansävyinen vauvakirja lahjarasiassa.

Millainen kirja Suloinen tarina sinusta oikein on?

Suloinen tarina sinusta on ajattoman kaunis ja tyylikäs täytettävä vauvakirja, jonka merkitys ja arvo kasvaa vuosi vuodelta. Se on kirja vauvalle, jonne saat kirjoittaa rakkaimmat ja ihanimmat muistot hänen elämästä aina odotusajasta kahteen ikävuoteen saakka.

Tämä vauvakirja sopii kuvituksensa sekä värityksensä puolesta sekä pienille tytöille, että pojille. Kirjan voi siis hankkia jo raskausaikana vaikka tulevan lapsen sukupuoli pysyisi yllätyksenä loppuun saakka.

täytettävä vauvakirja.
Taytettava vaaleansavyinen vauvakirja

Kirjaan pääsee täydentämään mm. odotusajasta, neuvolakäynneistä, vauvan syntymästä ja häneen tutustumisesta, ensihetkistä, uusista taidoista, ruokailuista, liikkeelle lähdöstä, puheen kehityksestä, juhlahetkistä, hampaiden puhkeamisesta, lomamatkoista sekä lempiasioista.

 

täytettävä vauvakirja.

Vauvakirjasta löytyy myös kuukausikohtaiset sivut kahteen ikävuoteen asti, jonne voi kirjoittaa kuluneen kuukauden kuulumisia ja tekemisiä.

Kirjasta löytyy valmiita kysymyksiä, joiden avulla kirjaa on helppo ryhtyä täyttämään ja niin tärkeimmät muistot tulee myös kirjattua ylös.

Kirjan etukannessa on pieni tasku, johon voi sujauttaa kortteja tai valokuvia. Lisäksi kirjan voi sulkea lenkillä kiinni, ettei välissä olevat tärkeät muistot pääse tippumaan.

Upea kirjan lahjapakkaus ja näyttävä ristiäislahja

Mietitkö mitä antaa ristiäislahjaksi kummitytölle tai -pojalle. Suloinen tarina sinusta on näyttävä ja suosittu kastelahja. Sillä kirja saapuu kauniissa valkoisessa rasiassa silkkipaperiin ja silkkinauhaan käärittynä. Tässä lahjarasiassa voi säilyttää muistoja vauvasta, kuten ensituttia, sairaalaranneketta, kortteja, ensivaatteita, pieniä sukkia tai vaikkapa lempileluja.

Jos haluat tutustua Suloinen tarina sinusta vauvakirjaan tarkemmin kurkkaa tänne. 

Verkkosivuilta löydät asiakkaiden kokemuksia ja blogikirjoituksia. Näen myös ketkä kaikki ihanat jälleenmyyjät myyvät Suloinen tarina sinusta vauvakirjaa.

Jos haluat tilata kirjan itsellesi niin pääset tästä suoraan verkkokauppaan. 

Elina

Suloinen tarina sinusta vauvakirja lahjalaatikossa.
Shopping Cart